Ikea – Vad vi äter nu blir vår framtid (sponsrad video)

Hur är det med våra matvanor egentligen ?? Jag har lärt mig med åren att äta extremt rent och hälsosamt efter jag vart långvarigt sjuk.  När jag började bli medveten vad jag stoppade i kroppen ändrades ALLT. Plötsligt insåg jag hur otroligt ohälsosam översockrad giftig mat som snurrar runt därute i butikerna, inte konstigt att ALLA helt plötsligt dör av cancer.

Jag studerade även mycket matlära och cancerorsaker efter min far dog i cancer och insåg att de har en jättestor koppling till varandra. Cancervågen nu är helt enkelt straffet för den kemiska industrialiserade toxiska matvåg som var i dåtid. När kroppen inte längre klarar av att göra sig av med alla samlade toxiner av dålig mat, bildas sist cellförändringar och kroppen äter upp sig själv.

Är vi vad vi äter ? Jag anser snarare att vi dör av vad vi inte äter. I denna nya Ikea kampanj reder de ut begreppen om allt inom våra bra respektive dåliga matvanor.

Ikea

Kroppen är ju vår maskin som bär oss framåt i livet, varför då ge den dåligt bränsle som gör att motorn skär ?? Det handlar inte om att vara hälsofanatisk, nej det handlar bara om att enkelt bli matmedveten. Ekologisk mat är i min bok det enda rätta, därför grönsaker med besprutning av kemiska medel helt enkelt inte är mänsklig föda enligt mig.

Ett boktips jag rekommenderar alla är Anticancer där kan ni läsa allt om hur viktigt det är med bra näringsrik mat för en frisk cancerfri framtid.

JA vi blir vad vi äter men vi har också makten att ändra på det idag!

Matmedveten är grejen!

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)

 inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera