Ikea – Kul att äta ensam som singel ? (sponsrad video)

Sverige är ett av de länder i hela världen som har allra mest singel hushåll. Mitt är ett av dem då jag är nybliven singel men frågan är om statistiken är tragisk eller självständig ?? En klassisk singelmiddag är den snabbt tillagad och snabbt uppslukat framför Tvn. Om man går tillbaka till tex. min mors generation var detta sätt att äta fullkomligt otänkbart.

Den nya tiden har en helt ny matkultur på både gott och ont. Här visar Ikea i sin nya kampanj hur det egentligen står till hemma i ett Svensk singel hem !

Ikea tips

Personligen tycker jag att både laga och äta själv är det TRÅKIGASTE på planeten. Att laga middag tillsammans och äta ihop med sin kära i levande ljussken är ju det mysigaste som finns. Sedan är det å andra fel att vara ihop med någon man inte älskar för att man inte vågar vara  singel och ensam.

Jag tror allt i livet handlar om balans, att kunna äta middag ensam ibland men att äta ihop med familj och vänner andra dagar. Sverige är helt enkelt ett jämställt självständigt land på många sätt och vis. Sverige är tyvärr också ett av de länder med mest antidepressiva utskrivna och man undrar om det finns en direkt koppling till alla ensamma människor ?

Ibland tycker jag dock att jämställdheten går liiiiite för långt och att män ändå ska kunna vara män och kvinnor feminina kvinnor. Det vill säga jag gillar när en man är gentleman och drar ut stolen, håller upp dörren osv.

Japp jag är mer gammalmodiga hållet när jag säger att jag föredrar …..dinner made for two :)

Vad tycker ni om att äta middag ensamma framför Tvn ??

LOVE M

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera