Ikea – Barn jobbiga i köket ? (sponsrad video)

När jag var liten så fick jag alltid vara med min mamma i köket. Hon tyckte inte det var jobbigt utan bara kul när jag hängde med i hennes klassiska förkläde. Jag fick lära mig baka en jädra massa kakor, bröd och bullar fast ska jag va ärlig åt jag mest av degen :)

Men jag drar ändå vissa slutsatser från min barndoms läromästare. Min mor lät mig vara med i köket är det därför jag är så bra på att laga mat som vuxen ?? min mamma läste ett TON av sagoböcker för mig, är det därför jag fått sådan talang för att skriva och uttrycka mig i ord ? Ja jag personligen tror på koppling mellan vad man gör och lär sina barn till hur de utvecklas senare i livet.

I Ikeas nya kampanj tar de upp frågan varför många föräldrar bara tycker att barn är irriterande moment i köket. Att det faktiskt finns massor av saker som vuxna kan göra ihop med sitt barn och båda tycker det är kul.

Det handlar om för många fördomar från vuxna när det kommer till barn och köket !

Ikea

Jag tror starkt på mer familje gemenskap i vardagen. Att inte skjuta undan varandra i var sina rum, utan att faktiskt laga maten och äta den tillsammans. Med den nya tekniken kommer mycket bra men också mycket isolering och ensamhet. Sitta ensam på sitt rum och stirra in i en plåtburk är bara tom ytlig glädje för stunden. Att lära sig saker och umgås med sina föräldrar är genuint en bra sak för alla partner.

Att bara vara tillsammans med mamma i köket var det bästa jag visste när jag va liten. Det tror jag även de barn som inte får vara med hade tyckt, om de bara fick chansen att visa vad de går för :)

Socialisera mera !

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera