ICA Vego – att omvända en köttätare (sponsrad video)

Jag slutade med att äta rött kött wayyy back! Det var när jag läste biologi och insåg att köttet kan ligga och ruttna i tarmen upp till ÅR, som jag bara klippte rakt av. Flera studier har direkt kopplat ihop rött kött och kött-toxiner med diverse cancer sorter, då framför allt aggressiv tarmcancer. Det stämmer mycket bra då min ena moster dog just i tarmcancer och hon hade ätit kopiöst mycket kött hela livet. Jag anser att kött är ej människans riktiga föda och att äta döda djurlik (där djuren ofta plågas till döds ) tilltalar mig inte på något vis.

I ICAs senaste kampanj beger de sig till Sveriges mest köttätande kommun Öckerö. Väl där försöker de desperat att omvända folk som är uppvuxna på kött att äta vegetariskt kött istället. Det blir svårare än de tror och här ser ni vad jag menar i det 1a avsnittet.

ICA

ICA

Jag kan inte förstå att köttätare har sådana fördomar om vegetarisk mat år 2016. Det går ju att göra MASSOR av gudomligt god mat av grönsaker och som absolut mättar magen. Nej dags att släppa gamla ingrodda vanor och våga släppa det gamla. Prova Icas vegetariska sortiment, som inte gör någon besviken om den lagas på rätt vis vill säga.

Vive la vegetariskt (och djuren)!

LOVE M

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera