Hjärt & lungfonden kämpar för livet (sponsrad video)

Hjärtat är inte bara huvud centrum för kärlek och känslor det är även vårt viktigaste organ, en pump som förser kroppen med nytt blod varje dag. Vi tänker oftast inte på det fysiskt så länge allt rullar på i vardagsstressen som det ska. Men så plötsligt upphör det att slå kanske bara för några minuter och hela livet ändras med ens.

Jag minns när jag bodde i en mindre stad och jag chockad bevittnade en man som bara ramlade ner på gatan. Han fick bara hjärtattack knall fall och jag såg praktiskt taget hans liv rinna ut i asfalten i väntan på ambulansen. Det är så mycket vi tar för givet i denna ytliga självfixerade värld, men det är viktigt att ofta påminna sig om vår dödlighet, för ingen slipper ifrån det hur mycket vi än försöker.

Några som har räddat tusentals liv är Hjärt & lungfonden! Här är Jannes berättelse hur livet tog en annan vändning pga av ett allvarligt och plötsligt hjärtfel.

Hjärt & lungfonden

Hjärt & lungfonden

Ett sådant viktigt och vackert jobb Hjärt & lungfonden gör för många människor varje år. Ni kan såklart vara med och rädda hjärtsjuka människors liv genom att gå in på deras sida och skänka pengar till forskningen. När man hjälper andra hjälper man sig själv i slutändan, det kallas karma.

Vem vet …..imorgon kanske inte är en annan dag!

LOVE M

 

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera