Heta induktionshällar från Siemens (sponsrad video)

Är du trött på din gamla spis och känner du att det enda som kokar är ditt humör där kastrullen istället är iskall???

Då ska du se hit för jag bjuder idag på fantastiska nya induktionshällar från Siemens. Det som är allra viktigast när det kommer till en induktionshäll är att den är lätt att förstå. Man ska inte behöva stå hela middagen uthungrad och arg för att tekniken är så toppmodern att man missat hur man faktiskt får på den nya spisen.

Induktionshällar

Här har Siemens lyckat på alla plan deras nya induktionshällar är inte bara en fröjd för ögat utan har även de enkla och intuitiva kontrollerna. De har även de smarta funktionerna som förenklar för dig i din matlagning och ger perfekt resultat varje gång.

På en del modeller behöver t.ex. inte ens välja kokzon utan kan ställa kastrullen vart man vill, spisen känner av det sen är det bara att ställa in temperaturen. Modernt nytänkande som gör matlagningen bra mycket roligare än förr helt enkelt.

induktionshäll

Displayen på spisen visar även hur mycket energi som förbrukats under matlagningen. Smart om man vill ha en häll som sparar el på köpet.

Ja det är verkligen inte konstigt att Testfakta i sitt senaste test gett Siemens induktionshällar ”Bäst i test”.

Bäst i test är Siemens som både är snabbast, drar minst el och har jämnast temperaturfördelning. Den får även högt betyg på rengöring – Testfakta, sept.2013

Siemens kommer alltid att ligga ett steg före och… bara en kan vara bäst :)

Ha en härlig söndag, sötnosar! :)

LOVE M

(sponsrat inlägg)


inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


One Response to Heta induktionshällar från Siemens (sponsrad video)

  1. ania söndag, maj 11, 2014 at 18:27 #

    mmm that looks interesting :)

Kommentera