Het inredning trend – Vinröd V.s Lila

Inredningsvis

Jag hade inte varit på stan på ett tag och när jag så entrade Hemtex var det LOVE att first color sight. Det bara vällde över mig kuddar i ljuvligt plommonlila och mustiga vinröda plädar för kalla höstkvällar. Sedan gick jag vidare till Åhlens OCH insåg att det med vinrött verkligen är höstens hetaste inredningstrend.

Det är något med vinrött som får mitt hjärta att slå snabbare av passion och ger samtidigt en känsla av värme och kärlek.

Här får ni de bästa budget fynden från de bästa billiga butikerna…enjoy !

Inredning trend

inredning ttrend

Vad äro vackrare än en sammetsbeklädd retro vinröd soffa :)

vinröd inredning

Köptips: plädar och underbara doftljus som ovan hittar ni att köpa HÄR

 

Kan den reaktion jag fick av vinrött ha någon koppling till vin ??? Alla vet ju att det röda vinet får våra hjärtan att pumpa snabbare och blodets temperatur att gå i topp. Ett glas vin om dagen är bra för magen sägs det- men då menar de inte en FLASKA :)

 

prydnadskuddar lila

Köptips: Inredning som den ovan och nedan hittar ni att köpa HÄR

lila inredning

Nu är den MIN denna underbara vinröda pall från Åhlens står i min hall. Jag fick den dessutom i födelsedagspresent av min före detta bloggkollega Jon :)

inredningsdetaljer guld

INREDNINGSTIPSET- blanda guldfärgade detaljer ihop med vinrött det passar som hand i hösthandske :)

vinröd inredning

Köptips: De ursnygga röda gardinerna ovan och många fler hittar ni att köpa HÄR

Jag var ett steg före på årets vinröda inredning trend med mitt omtalade sovrum nedan förra året. Det jag bara undrar är att om SÅ många gillade mitt sovrum just för att jag inredde med vinrött, varför inreder de flesta ändå svartvitt då ??

Är det helt enkelt många hemliga vinröda färgade inredningsdrömmar därute som ej blir sanna pga vad grannen ska tycka.

sovrum inredning

Inredning trend

Detta är de två färger i höst som är hetare än tomten på jul. Det är UNDERBART med sådana här mustiga varma färger i vårt i övriga iskalla vinterklimat. Vi behöver mer värme och med tanke på all skit som händer i världen, nu mer än någonsin. Tänk att inredning kan göra sådan skillnad, att få hjärtat klappa snabbare och göra en grå dag till mustigt vinröd :)

Som nybliven singel passar även vinröd pulserande passion hemma, när den lyser med sin frånvaro på andra håll :)

VÅGA mer och mer vin till folket….iaf när det kommer till färg :)

LOVE M

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply