Gör som Foppa och stötta barncancerfonden (sponsrad video)

Inredningsvis

Ända sedan min far gick bort av prostata cancer 2013 har jag brunnit för att sprida budskapet att hjälpa. Då speciellt när det kommer till barncancerfonden och deras fantastiska arbete varje år. Min far hade trots all sorg levt sitt liv länge innan han fick cancern. Det som är mycket värre är när barn får cancer där inte ens livet börjat på riktigt. I barndomen där lek, bus och skratt ska vara naturligt ger cancer-sjukdomen ist. sorg, gråt, rädsla och olidlig fysisk smärta.

Att som förälder se sitt barn kämpa med otaliga behandlingar, mediciner man inte ens vet hjälper och brutala utdragna operationer SÅ ska det bara inte gå till !

Jag ser cancer som en demon och det enda vi kan göra för att bekämpa och utrota den är att fortsätta forska för att till slut lösa dess mörka hemlighet. Cancer är ofta kopplad till kost, hälsa och livsstil men när det kommer till barncancer stämmer inte den teorin vilket ju skrämmer ännu mer.

En liten kille vid namn Mattias har stått ut med cancer helvetets riktiga baksida. Men han ger aldrig upp och han har nu fått träffa sin största idol hockey legenden Foppa !

Barncancerfonden

Foppa är bara en av många kändisar som valt att gå ut och stötta barncancerfonden. Han har inte bara gett pengar utan även hopp som till lilla sjuka Mattias. Denna lilla fighter har fått upp hoppet av sin stora idol och har som mål att i framtiden (om han har någon) spela i NHL.

Han är ingen tecknad superhjälte men han är en liten och beundransvärd vardagshjälte där inga drömmar är stora nog.

Så se till att göra som Foppa och stötta Cancerfonden, bara genom att bidra med så lite som 100 kr i månaden gör en STOR skillnad om många samlar in !

Fuck cancer !

LOVE M

(sponsrat inlägg)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply