Fritidsresor – Sensimar Resorts med fokus på två (sponsrad video)

Ingen har väl undgått Fritidsresors nya kärleksfulla kampanj som just nu hottar upp våra annars kyliga busskurer! Den vänder sig till alla som  inte vill resa till hotell med högljudda barnfamiljer med all inklusive alá babykräk och plastiga leklandskap.

Nej deras nya kampanj vänder  sig till alla par som vill ha en relax, lugn och romantisk getaway att minnas!

Fritidsresor

Fritidsresors nya hotellkoncept Sensimar Resorts är nämligen helt igenom designade för par. Låter det för bra för att vara sant? well det är sant. Dessa nya hotell finns i än så länge i länderna Grekland, Cypern, Kroatien och Spanien samt på de mer exotiska resmålen Mexico och Mauritius. På dessa hotell är allt specialdesignat för två från dukat bord för två till lyxiga relaxa duo-behandlingar i hotellens SPA-del. Det finns just nu 21 Sensimar Resorts för par att välja på i sommar, fullt utrustade med gym och SPA relax avdelningar.

Det är så barn och familjefixerat överallt i samhället att det är hög tid för par utan barn på resan att bli priviligerade. Alla gillar inte massa ståhej och barn som leker hejvilt överallt och man man ska helt enkelt varken behöva stå ut med det eller försvara en annan åsikt.

Detta med parhotell är en sådan sjukt mysig och romantisk idé att fröken Inredningsvis gör tio tummar upp till Fritidsresor.

Vem vet jag kanske tom. själv provar på detta någon gång, efter jag fixat en dejt som är värd mitt gedigna ressällskap:)

Fram för tvåsamhet!

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera