Perfekt planerad etta på Östermalm med textil i fokus

Denna lilla etta på Östermalm i Stockholm är riktigt proffsigt planerad! Det är sällan jag blir impad av visningshem då de flesta ser samma ut med samma dekor. Men denna lilla stilrena lya längst upp i fastigheten är en klockren pärla.

Ett perfekt hem för unga singelkillen mitt i karriären, som sätter läget före kvm!

Etta på Östermalm

Det jag fastnade för först i detta hem var de perfekt placerade textilierna. De ger lägenheten känslan av rymd samtidigt som de avskärmar vissa delar som tex. sänghörnan. Det är det jag älskar med tyg, att det går att trolla med det.

Bor man dessutom i en liten lägenhet kan tyger ersätta tex. skåpsdörrar för att spara yta. Eller som ovan bli ett skydd för mer privata delar och få ett rum att dela sig till två.

KÖPTIPS: Snygga billiga textilier och gardiner perfekta för litet hem finns att köpa HÄR

KÖPTIPS: Möbler perfekta för små ytor och mysiga mattor billigt finns att köpa HÄR

Ett super tips för små lägenheter är att sätta upp en gardinskena i taket som denna ovan. Då kan man sedan låta långa tyger gå från golv till tak vart man vill ha det i rummet. Det finns nämligen inga regler att gardiner bara måste sitta vid fönstren, nej prova er fram vart tygerna känns bäst i rummet.

Supersmart och snygg placering av Tvn!

Vem vill inte vakna med denna härliga vy över takåsarna, längst upp är alltid i topp:)

Alla foton ovan kommer från bosthlm.se

Jag tycker små hem är så mycket mer intressanta och personliga mot stora flådiga våningar. Vi kommer även att få se mycket mer av boenden på små ytor i framtiden. Säkerligen kommer bygg planeringen på små ytor då vara långt från var den är idag. En spännande bostadsutveckling att följa och det blir säkerligen många studenters blivande framtida drömhem.

Jag menar vem minns inte känslan av att rott hem kontraktet till sin allra första etta med kokvrå. Att dessutom ro hem en dröm etta på Östermalm, det är bara bonusen.

Ha en härlig helg!

Puss på er/Mariainredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
 • Svenska
 • English


2 Responses to Perfekt planerad etta på Östermalm med textil i fokus

 1. Linus lördag, februari 18, 2017 at 19:39 #

  Sjukt snyggt place och tack för tipsen:) Hälsn Linus

 2. Lena i Wales söndag, februari 19, 2017 at 10:03 #

  Ja, verkligen välplanerat och fint. Gillar balkongen också, viktigt för mej.
  Och Östermalm är ju centralt och säkert bra för många, men inget för mej. Min son bor där, så jag har varit där ganska mycket, men gillar inte helt stadsdelen, trots allt.
  Ha en skön söndag!

Kommentera