Bakom varje succé finns en mamma (sponsrad video)

Olympiska spelen är i full gång och med det kommer yta, framgång och fall! Vi ser bara de tävlandes kritvita leenden vid seger och gripande tårar vid förlust. Men det är lätt att glömma att bakom varje tävlandes perfekta fasad finns den person som format dem, deras mamma.

Företaget P&G hyllar nu i sin nya gripande kampanj alla mammor som stöttar och följer alla sina olympiska hjältebarns resa mot framgång!

Mamma

Min mamma var min bästa vän och när hon dog 2008 var det som att något inuti brast för att aldrig helas igen. Jag miste den person som trodde på mig genom ALLT och alltid fanns kvar hur jävligt det än var. Jag kan ännu se hennes vackra leende ögon framför mig, som en lysande sol. Hon sa alltid när jag var ledsen, keep smiling Maria och log det där leendet som kan smälta all is.

Min mamma fick aldrig se den succé jag haft med Inredningsvis och jag önskar varje dag hon fanns kvar i mitt liv. Alla mammor där ute som kämpar på i det eviga vardagsspelet utan slut, DE är de riktiga Olympiska hjältarna i min bok.

Jag tror att min mor sitter nånstans där uppe i himlen och leende ser ner på mig med stolthet i hjärtat och viskar….. Keep smiling!

#POWERMOMS

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera