if – Svart jacka i mörker, hippt men inte street smart (sponsrad video)

Gränsen mellan liv och död i trafiken är verkligen hårfin! Varje år dödas hundratals folk under den mörka årstiden och många bara för att de ej bär något som simpelt som en liten reflex. Jag kom själv om kvällen och gick med musik i lurarna i stan för ett tag sen. Jag såg inte 7a spårvagn som bara dök upp ur ingenstans men som tur är hann jag undan i sista sekund. Man tar livet för givet mer än man borde, fast det kan ta slut fortare än man tror.

I ifs senaste kampanj förespråkar de därför fler reflexer till främst unga som bär svarta jackor i mörkret!

if

De flesta ungdomar (och även jag som är 30+ ) tycker reflexer är fult och töntigt. Därför if samarbetat med Weekday och tagit fram nya moderiktigare reflexer, som de hoppas kan rädda fler unga människors liv. Ett mycket bra intiativ av if enligt mig och hoppas bara fler tar till sig deras nya kollektion.

Jag anser dock att det inte bara är unga som ska använda reflex utan minst lika många vuxna folk. Min cykellampa gick sönder för ett tag sedan och bara det gör att jag känner mig som en dödsfara i trafiken om kvällarna just nu. Det krävs så jäkla lite ibland för att rädda liv och frågan är om det är värt att vara snygg framför levande?

Stay safe och använd reflex!

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


No comments yet.

Kommentera